Naar de polikliniek

De poliklinieken van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) zijn helemaal gericht op de zorg voor kinderen van nul tot en met zestien jaar. De medewerkers zijn heel goed en ervaren in het behandelen van kinderen en jongeren met hun bijzondere hulpvragen. Het JKZ ziet er vrolijk en sfeervol uit; kinderen voelen zich er snel thuis. Er is van alles te beleven. Zo zijn er een speelboot en een aquarium en andere speelmogelijkheden.

Voorbereiding

Weet je al iets over de ziekte of het probleem dat jij hebt? Heb je al iets gelezen over de behandelingen die je kunt krijgen? En hoe alles in zijn werk gaat?
Op deze site kun je veel informatie vinden. Het is belangrijk dat je je zo voorbereidt op je bezoek aan de polikliniek. Dan weet je een beetje wat je kunt verwachten. En misschien komen er nu al vragen in je op die je aan de arts wilt stellen.

Ook de praktische voorbereiding is van belang, al zal die meestal door (een van) je ouders of begeleiders worden geregeld. In het menu links staat informatie over het maken van een afspraak en welke gegevens nodig zijn bij inschrijving in het ziekenhuis. Ook wordt de gang van zaken tijdens een polikliniekbezoek in het JKZ uitgelegd.

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein