Polikliniek/(dag)opname

In het Juliana Kinderziekenhuis komen 29.000 kinderen per jaar voor een eerste bezoek aan de polikliniek. Het aantal vervolgbezoeken is 47.000. Elk jaar worden zo'n 4.700 kinderen opgenomen voor een dagbehandeling en worden 4.200 patiënten langer dan een dag opgenomen voor een behandeling of operatie.

Naar de polikliniek

Naar de polikliniek

Je hebt een afspraak bij een polikliniek van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). In de polikliniek krijg je een arts of andere deskundige te spreken of onderga je een kleine behandeling. Hierbij word je niet opgenomen in het ziekenhuis. Lees hier alles wat je moet weten over de gang van zaken op de polikliniek.

Dagbehandeling

Dagbehandeling

Bij een dagbehandeling word je 's ochtends of 's middags opgenomen. Na de behandeling mag je diezelfde dag weer naar huis.

 

Opname

Opname

Je wordt opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Dat betekent dat je minimaal een dag en een nacht in het ziekenhuis blijft. Lees hier alles over de voorbereiding, de opname en het verblijf in het JKZ.

Activiteiten voor kinderen

Activiteiten voor kinderen

Voor kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis zijn er tal van activiteiten voor spel en ontspanning. Sommige activiteiten zijn ook voor kinderen die voor een dagopname komen of die een afspraak hebben op de polikliniek.

 

Goed om te weten

Goed om te weten

Hoelang is de wachttijd voor jouw behandeling? Wat zijn je rechten en plichten als patiënt? Waar kun je klachten, ideeën of complimenten kwijt?

Kindervriendjes JKZ 

Vervoer en parkeren

Vervoer en parkeren

Het Juliana Kinderziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de fiets naar het ziekenhuis te komen of je te laten brengen met de auto.

Voorzieningen patiënten en ouders

Voorzieningen patiënten en ouders

Wil je een boek of een broodje kopen? Even naar de kapper? Voor jou en je ouders zijn er diverse voorzieningen om het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur