KinderAdviesRaad (KAR)

Waarom een KinderAdviesRaad voor het Juliana Kinderziekenhuis?

Elke dag komen veel kinderen en jongeren naar het Juliana Kinderziekenhuis. Vaak voor een onderzoek of operatie. Soms moeten ze één of meer nachten in het ziekenhuis blijven. De dokters en verpleegkundigen doen hun best voor iedereen zo goed mogelijk te zorgen.
Om dat nóg beter te kunnen doen, willen wij graag weten wat jij van het ziekenhuis vindt. Wat goed gaat, maar ook wat je mist of wat beter kan.
In de KinderAdviesRaad praat en denk je over dit soort zaken mee. Je kunt de dokters en medewerkers vertellen wat jij belangrijk vindt.

Wat doe je in de KAR?

De KAR is voor en door kinderen en jongeren. Als je in de KAR zit, geef je de mensen die in het Juliana Kinderziekenhuis werken advies en laat je jouw mening en ideeën horen. De onderwerpen bedenk je samen met de andere KAR-leden. Ook kunnen de medewerkers van het  ziekenhuis een vraag aan de KAR stellen.

Wie zitten er in de KAR?

De KinderAdviesRaad bestaat uit 8 tot 10 leden van 7 tot 18 jaar. 

Hoeveel tijd kost het?

De KinderAdviesRaad komt elke 2 maanden bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is altijd een volwassen medewerker van het Juliana Kinderziekenhuis aanwezig om te helpen als dat nodig is.

Lid worden van de KAR?

Heb je goede ideeën die je ons graag wilt vertellen? Wil je met ons meedenken en je stem laten horen?
Vind je het leuk om alle kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis te vertegenwoordigen?
De KinderAdviesRaad is regelmatig op zoek naar nieuwe leden. Laat ons weten als je belangstelling hebt en stuur een mail naar kinderadviesraadjkz@hagaziekenhuis.nl. Vertel in de mail waarom je lid wil worden van de KAR en hoe oud je bent. 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein