Stichting Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

Ben je zelf wel eens in een ziekenhuis opgenomen geweest? Dan weet je dat een ziekenhuisopname niet de leukste periode in je leven is. Dat geldt voor bijna alle kinderen die in een ziekenhuis liggen. Het Juliana Kinderziekenhuis doet er alles aan om een opname voor ieder kind zo prettig mogelijk te laten verlopen. Maar er is niet altijd genoeg geld om aan patiëntjes net dat beetje extra te geven. Zoals knutselmateriaal of speciale boeken. Daarom is de Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis opgericht.

Wat doet de Stichting Vrienden van het JKZ?

Nou, heel eenvoudig: geld inzamelen voor alle bijzondere dingen die het ziekenhuis graag wil maar waar niet genoeg geld voor is. Bijvoorbeeld speelgoed en knutselmateriaal, maar ook een aquarium, tienerkamer en het Beter Boek (een eigen boek over je ziekenhuisopname). En oefenpoppen, camerakamers en mooie Sinterklaas- en Kerstvieringen. Allerlei 'extra's' die Stichting Vrienden van het JKZ al mogelijk heeft gemaakt.

Ken jij iemand die vriend wil worden?

De Stichting Vrienden van het JKZ werkt met donateurs: geldgevers. Iedereen kan lid worden van de stichting door een klein of groter bedrag per jaar te geven. Het kan al vanaf tien euro per jaar. Misschien ken jij iemand die Vriend wil worden. Misschien vinden je ouders het wel een goed idee. Voor meer informatie en een machtiging kun je ze verwijzen naar www.vriendenjkz.nl.

 

Logo Vrienden JKZ

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein