Over Juliana Kinderziekenhuis

Het Juliana Kinderziekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Onder andere door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen. Door een prettige verblijfsomgeving te bieden, waarin zowel patiënten en hun familie, als collega's zich thuis voelen. Maar vooral door medische en verpleegkundige topkwaliteit te leveren. Daarbij wordt nauw samengewerkt met verwijzers, verzekeraars, collega-ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Juliana Kinderziekenhuis

Juliana Kinderziekenhuis

Sinds het Juliana Kinderziekenhuis in 1885 zijn deuren opende is er veel veranderd. Werd een kind vroeger gezien als een kleine volwassene, nu is de zorg kindgericht en worden de ouders nauw betrokken bij de behandeling. Lees meer over de missie, kernwaarden en geschiedenis van het Juliana Kinderziekenhuis in de Haagse gezondheidszorg.

 

Planetree

Planetree

Goede medische zorg is natuurlijk heel belangrijk. Maar als je in het ziekenhuis hebt gelegen, herinner je meestal andere dingen. Bijvoorbeeld of de verpleegkundige aardig was en of je je verveelde of niet. Het Juliana Kinderziekenhuis vindt dat een prettige omgeving héél belangrijk is voor je genezingsproces. Daarom werkt het JKZ met Planetree.

Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

De Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis maakt het mogelijk dat het Juliana Kinderziekenhuis net een beetje extra voor zijn patiënten kan doen. Zoals speelgoed aanschaffen en Sinterklaas vieren. Iedereen kan lid worden van de Stichting Vrienden.

 

Ronald McDonald Huis Den Haag

Ronald McDonald Huis Den Haag

Het Ronald McDonaldhuis zorgt ervoor dat jouw ouders en eventuele broers of zussen bij jou in de buurt kunnen zijn tijdens je ziekenhuisopname.

Beschermde Wiegkamer

Beschermde Wiegkamer

Ben je ongewenst zwanger of net bevallen? Overweeg jij afstand te doen van je baby zonder dat iemand daar vanaf weet? In het Juliana Kinderziekenhuis is een Beschermde Wiegkamer. Het is er voor iedere moeder die radeloos is en hulp en een veilige plek zoekt voor haar pasgeboren baby.

 

Goed om te weten

Goed om te weten

Hoelang is de wachttijd voor jouw behandeling? Wat zijn je rechten en plichten als patiënt? Waar kun je klachten, ideeën of complimenten kwijt?

Wil je met ons meedenken?

Wil je met ons meedenken?

Dat kan! Meld je aan voor de KinderAdviesRaad (KAR) of word lid van de denktank. Je kan dan jouw ideeën en mening aan ons laten horen.

 

HagaZiekenhuis van Den Haag

HagaZiekenhuis van Den Haag

Het HagaZiekenhuis bouwt aan de beste Zorg van Den Haag. Zo vernieuwt het ziekenhuis de organisatie en gebouwen en werkt continue aan zorg met de menselijke maat. Lees meer over de speerpunten en de historie van het HagaZiekenhuis in de Haagse gezondheidszorg.

 
 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur