Sponsorbedrag Den Haag-Texel voor het Juliana Kinderziekenhuis

25 april 2016

Zo’n 120 fietsers reden vorig jaar juni de sponsorrit Den Haag–Texel. De opbrengst daarvan, een mooi bedrag van € 37.345,20 werd woensdag 20 april 2016 overhandigd door Rob de Munck aan Fréderique Hofstede, kinderarts en medisch manager van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).

Kinderarts Fréderique Hofstede krijgt een cheque overhandigd van Den Haag-Texel

De sponsortocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Fréderique Hofstede is blij dat de organisatie jaarlijks zo'n geweldige bijdrage aan het JKZ levert. "De opbrengst gaat deze keer naar de speciale in richting van de behandelkamers in het JKZ. De aankleding van de behandelkamers helpt om kinderen tijdens hun behandeling af te leiden. Daardoor ervaren zij minder stress en pijn."

Rob de Munck, voorzitter van de stichting Den Haag-Texel, overhandigde de cheque aan Frederique die omringd werd door kinderen van de Basisschool de Zonnestraal, Basisschool de Trampoline en Voetbalvereniging RKAVV. Zij hebben ook een mooie bijdrage geleverd aan de behandelkamers. Het was een feestelijk moment voor iedereen. Daarna was er nog een rondleiding langs de verschillende afdelingen in het JKZ. Bij drie van de behandelkamers werd een naambordje onthuld; de namen van de twee scholen en de voetbalvereniging.

In juni staan de fietsers opnieuw op de pedalen om de tocht Den Haag - Texel af te leggen. Verwacht wordt dat er dit jaar nog veel meer deelnemers, waaronder medewerkers, mee zullen doen. De medewerkers van het JKZ wensen hen nu alvast veel succes!

Meer informatie over de sponsortocht: www.denhaagtexel.nl