2016

Plastisch chirurgisch team biedt kijkje achter de schermen

16 november 2016

Wil je speeddaten met de plastisch chirurg of wil je meer weten over plastische chirurgie? Kom dan op vrijdag 25 november tussen 13.00 en 17.00 uur naar locatie Sportlaan. Dan krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Het plastisch chirurgisch team van het HagaZiekenhuis

De plastisch chirurgen van het HagaZiekenhuis laten het publiek op deze Dag van de Plastische Chirurgie graag meekijken. Zij behoren tot de besten in hun vakgebied. En dat vakgebied is breed. Wist je bijvoorbeeld dat (hand)plastisch chirurgen een cruciale rol spelen bij onder andere brandwondenchirurgie, plastische chirurgie bij huidkanker, borstreconstructies na borstkanker, esthetische chirurgie, bij handletsels of ingrepen na een ongeval? De erkend plastisch chirurg is de aangewezen persoon als het gaat om kwaliteit en herstel van vorm en functie van het lichaam bij diverse aandoeningen.

Speeddaten, rondkijken en demonstraties

Er zijn op deze open middag verschillende activiteiten, zo kun je speeddaten met een plastisch chirurg, je kunt een demonstratie volgen over de mogelijkheden van littekenbehandeling, er wordt een presentatie gegeven over borstreconstructie en kun je rondkijken op de handtherapiezaal, waarbij de handtherapeute uitleg geeft.

Het team deze middag bestaat uit dr. Marjorie Braam, dr. Richard Koch, dr. Sander Beekmans, dr. Jarl Tielemans (plastisch chirurgen), Thijs Oosterhoff (arts-assistent plastische chirurgie) en José van Steveninck-Barends (verpleegkundig specialist). Zij nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken en vertellen graag over hun werk en over de behandelmogelijkheden.

Nieuwsgierig? Kom ook!

Datum:  vrijdag 25 november van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: HagaZiekenhuis, plastische chirurgie (route 184), locatie Sportlaan (aanmelden is niet nodig).

De Dag van de Plastische Chirurgie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Kijk voor meer informatie op www.dagvandeplastischechirurgie.nl.

 

Nieuwsoverzicht

januari 2016februari 2016maart 2016april 2016mei 2016juni 2016juli 2016augustus 2016september 2016oktober 2016november 2016december 2016
 

Volg ons op

  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Youtube
  • Volg ons op Facebook