Met deze leuke herfstworkshops steun je direct HagaVrienden

19 oktober 2016

Wil je leren hoe je je handen kunt verzorgen en je nagels een mooie kleur kunt geven? Of lijkt het je leuk om te leren mozaïeken? Kom dan naar de HagaVrienden workshopavond op 3 november in het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg. De opbrengst van de workshops gaat naar HagaVrienden.

Workshop 1: Gezonde producten, blije handen

Deze heerlijke ontspannende workshop met goede producten van Zoya en Rituals is in handen van Stana van Ginkel en Lilian Stubbe-van der Maat. Stana is oprichtster van Food Board, een online platform met informatie over onder meer voeding, leefstijl en zelfzorg. Lilian is shopmanager van de Rituals winkel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

De workshop 'blije handen' kost € 15,- per persoon, inclusief koffie/ thee en een drankje na afloop.

Handen Workshop

Voor meer informatie: www.hagavrienden.nl.

Workshop 2: Ontwerp je eigen mozaïekstuk

In deze creatieve workshop maak je je eigen mozaïekkunstwerk, onder de inspirerende begeleiding van Patty Dullaart-van der Ende. Haar mozaïekstukken zijn echte kunstwerkjes. In deze workshop bewerk je bijvoorbeeld een dienblad, een waxinelichthouder of een fotolijstje, dat je na afloop mee naar huis neemt.

De workshop 'Ontwerp je eigen mozaïekstuk' kost € 20 per persoon, inclusief koffie/thee en een drankje na afloop.

Mozaiek 1

Voor meer informatie: www.hagavrienden.nl.

Waar en wanneer is het?

De ontspannende workshopavond is op donderdag 3 november van 18.30 tot 21.30 uur in restaurant HagaPlaza van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg.

N.B. Het HagaZiekenhuis is niet verhuisd, maar we hebben wel een nieuw bezoekadres: Els Borst-Eilersplein 275 Den Haag.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur een e-mail naar coördinator HagaVrienden Helene Marcus: h.marcus@hagaziekenhuis.nl. Breng je gezellig iemand mee? Nog vragen? Bel gerust: (070) 210 1564.
Vermeld bij de aanmelding:

• de workshop van je keuze (handen & nagels  of mozaïeken)
  • je/jullie naam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer waarop je bereikbaar bent (wordt alleen gebruikt voor onvoorziene zaken).

De deelname is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag (blije handen: € 15, mozaïeken € 20) op IBAN:
NL15 RABO 0155 6605 35, t.n.v. HagaVrienden.
O.v.v. 'workshop 1 (handen & nagels)' of 'workshop 2 (mozaïeken)'.

Meer info lees je op de website van HagaVrienden.