2016

Kijkoperaties knie in de Haga Orthopedie app

12 mei 2016

De Haga Orthopedie app van het HagaZiekenhuis is uitgebreid met informatie voor patiënten die een kijkoperatie van de knie moeten ondergaan. Patiënten worden via de app geïnformeerd over hun behandelpad.

De app is onder de naam Haga Orthopedie gratis te downloaden in de App- of Google Play Store. Voor patiënten die een heup- of schouderprothese krijgen was er eerder al informatie via de Haga Orthopedie app beschikbaar. Daar is de informatie over knieoperaties bijgekomen. De app voorziet in de behoefte om online op het juiste moment de juiste informatie te ontvangen.

Voorlichting op ieder moment

Na het invoeren van de datum van de operatie en het selecteren van de ingreep start de app met een tijdlijn. Daarin staat alle relevante informatie over de fase vóór de opname, de fase van de opname en de fase ná de opname.

Pop-ups herinneren de patiënten aan zaken die zij voor of na de operatie moeten doen. Er zijn meerdere filmpjes te bekijken, waarin eigen medewerkers, zoals een gastvrouw, een verpleegkundige en een fysiotherapeut aan de patiënten handige en belangrijke informatie geven.

Zo kunnen patiënten nog beter en op de juiste momenten worden voorgelicht. Een voordeel is ook dat bijvoorbeeld mantelzorgers of familieleden kunnen meekijken.

 

 

Nieuwsoverzicht

januari 2016februari 2016maart 2016april 2016mei 2016juni 2016juli 2016augustus 2016september 2016oktober 2016november 2016december 2016
 

Volg ons op

  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Youtube
  • Volg ons op Facebook