2016

Fertiliteitskliniek HagaZiekenhuis krijgt Freya Pluim

28 april 2016

De Fertiliteitskliniek van het HagaZiekenhuis heeft de Freya Pluim 2016-2017 ontvangen. Daarmee voldoet het aan de kwaliteitscriteria die Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opgesteld. Ook de beroepsgroepen ondersteunen dit initiatief en zijn betrokken geweest bij het vaststellen van de kwaliteitscriteria.

Freya Pluim

 

 

 

 

 

 

Gynaecoloog Quirine Pieterse

Met de online applicatieMonitor Fertiliteitszorg op www.freya.nl is de fertiliteitszorg in Nederland inzichtelijk en kunnen patiënten een weloverwogen keuze maken voor het ziekenhuis waar zij behandeld willen worden.Tegelijkertijd worden klinieken gestimuleerd de kwaliteit van de geleverde zorg te verbeteren.

Gynaecoloog Quirine Pieterse is blij met de erkenning: "Een paar met vruchtbaarheidsproblemen kiest in veel gevallen voor de dichtstbijzijnde kliniek. Met de komst van de Monitor Fertiliteitszorg kan men nu veel bewuster kiezen voor de kliniek waar wordt voldaan aan de kwaliteitscriteria, zoals bij ons in het HagaZiekenhuis."

Pluimen

Logo Freya PluimIn de Monitor Fertiliteitszorg zijn alle klinieken in Nederland opgenomen die medische zorg bieden aan paren met een vruchtbaarheidsstoornis. Alleen de klinieken die voldoen aan specifieke, door Freya opgestelde kwaliteitscriteria, ontvangen een Pluim. Bezoek de Monitor Fertiliteitszorg via www.freya.nl.

 

 

Nieuwsoverzicht

januari 2016februari 2016maart 2016april 2016mei 2016juni 2016juli 2016augustus 2016september 2016oktober 2016november 2016december 2016
 

Volg ons op

  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Youtube
  • Volg ons op Facebook