Over HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatie en samenwerking

Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren.

Sinds 2013 vormen we samen met Reinier de Graaf in Delft en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer de Reinier Haga Groep. Ook hierin zoeken wij voortdurend de samenwerking op.

HagaZiekenhuis van Den Haag

HagaZiekenhuis van Den Haag

Het HagaZiekenhuis bouwt aan de beste Zorg van Den Haag. Zo vernieuwt het ziekenhuis de organisatie en gebouwen en werkt continu aan zorg met de menselijke maat. Dit gebeurt met behulp van het zorgconcept Planetree. Lees meer over de speerpunten en de historie van het HagaZiekenhuis in de Haagse gezondheidszorg.

 

Organisatie en Bestuur

Organisatie en Bestuur

In het HagaZiekenhuis werken ruim 3500 medewerkers en circa 320 medisch specialisten. Lees meer over de organisatiestructuur, de directie, de Raad van Toezicht, het management en de diverse advies- en overlegorganen in het HagaZiekenhuis.

Verslaglegging en verantwoording

Verslaglegging en verantwoording

Het HagaZiekenhuis werkt continu aan kwaliteitsverbetering. Hierover legt de instelling op diverse manieren verantwoording af. Download hier het jaarverslag of lees meer over de prestatie-indicatoren, de NIAZ-accreditatie en andere kwaliteitskeurmerken van het HagaZiekenhuis.

 

Goed om te weten

Goed om te weten

Wordt een behandeling vergoed? Wat zijn de rechten en plichten van de patiënt? Waar kunnen suggesties of klachten worden neergelegd?

Wachttijden

Wachttijden

Hoe lang duurt het voordat u terecht kunt bij een van onze poliklinieken voor een eerste afspraak? Of een onderzoek of behandeling kunt ondergaan in ons ziekenhuis? Lees meer over de wachttijden van het HagaZiekenhuis en het Juliana Kinderziekenhuis.

 

Huis- en bezoekregels

Huis- en bezoekregels

We vinden het belangrijk dat het HagaZiekenhuis een prettige en veilige plek is voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Om daar voor te zorgen gelden een aantal huis- en bezoekregels in het HagaZiekenhuis.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst hier voor het antwoord op de meestgestelde vragen.

 

Verhalen uit het Haga

Verhalen uit het Haga

In ons ziekenhuis gebeurt veel. Patiënten, medewerkers en vrijwilligers hebben allemaal hun eigen verhaal. Sommige van die verhalen willen we u niet onthouden.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Het HagaZiekenhuis wil de gezondheid van patiënten verbeteren. Hierbij wordt de relatie tussen de gezondheid van de mens en een gezonde  omgeving gelegd. Het HagaZiekenhuis streeft duurzaamheid na bij de bouw, het beheer en het gebruik van het ziekenhuis. Dit betekent dat de negatieve gevolgen daarvan op de omgeving tot een minimum worden beperkt. Dit is de visie van het HagaZiekenhuis op duurzaamheid.

 

Gebiedsontwikkeling locatie Leyweg

Gebiedsontwikkeling locatie Leyweg

De gemeente Den Haag ontwikkelt de komende jaren het gebied rond locatie Leyweg. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg en het parkeren.

HagaAcademie

HagaAcademie

De HagaAcademie is het opleidingsinstituut van het HagaZiekenhuis. We zijn een Topklinisch Opleidingsziekenhuis en lid van de Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek zitten dus als het ware in ons DNA. De rol van de HagaAcademie is zeer divers.

 

HagaVrienden

HagaVrienden

HagaVrienden is hét goede doel voor alle patiënten van het HagaZiekenhuis.
Zij steunt projecten die daadwerkelijk een verschil maken voor onze patiënten.


Haga Huisartsenteam

Haga Huisartsenteam

Het Haga huisartsenteam werkt aan een goede relatie tussen huisartsen en het HagaZiekenhuis. Huisartsen kunnen bij dit team terecht met vragen over alle aspecten van de ziekenhuiszorg.

 

HagaInnovatieLab

HagaInnovatieLab

Werk maken van Innovatie. Dat is het doel van het HagaInnovatieLab, kenniscentrum voor innovatieve ontwikkelingen in de zorg. We doen dit altijd met de patiënt voor ogen: hoe maken we patiëntenzorg nog veiliger, efficiënter en prettiger?

 
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur