Bezoek

Voor een kind dat in het ziekenhuis is opgenomen is het vaak prettig om zijn ouders, broers of zussen en vrienden of vriendinnen te zien. Bezoek is tijdens de bezoekuren van harte welkom. Omdat de patiënten vaak ook moeten rusten is het het beste dat er maximaal 2 bezoekers tegelijk op bezoek komen.

Contact met patiënten

Contact met patiënten

Een kaartje sturen naar iemand die in het Juliana Kinderziekenhuis is opgenomen? Hier vind je de contactgegevens.

Stuur een kaartje via Kaartje2go

Stuur een kaartje via Kaartje2go

Stuur gemakkelijk en snel een echte wenskaart naar een familielid of bekende in het Juliana Kinderziekenhuis. Je kunt zelf het ontwerp kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Bovendien steun je met ieder kaartje een goed doel van de Vrienden van het JKZ.

 

Bezoektijden

Bezoektijden

Patiënten hebben na een ingreep rust nodig om te herstellen. Bezoek de patiënt daarom alleen tijdens de bezoektijden en met maximaal twee bezoekers tegelijk, tenzij anders is afgesproken met de verpleegkundige.

Voorzieningen bezoekers

Voorzieningen bezoekers

Wil je voor de patiënt een knuffelbeer, cadeau of een tijdschrift kopen? Even naar de kapper? Voor bezoekers zijn er diverse voorzieningen. Het merendeel bevindt zich op locatie Sportlaan.

 

Vervoer en parkeren

Vervoer en parkeren

Het Juliana Kinderziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de fiets naar het ziekenhuis te komen of met iemand mee te rijden met de auto.

 
 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur